T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARAMAN / MERKEZ - Karaman Güzel Sanatlar Lisesi

GURURLUYUZ....

 

 

 

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen yıldızlar ve gençler halk oyunları il birinciliği yarışmaları sona erdi.

Törende konuşan Halk Oyunları il temsilcisi, Okul müdürümüz Serkan Demirtaş, "Öncelikle yarışmalara katılan tüm ekiplerimize başarılar diliyor, milli branşımız ve öz kültümüz olan halk oyunlarının bir parçası oldukları için ayrıca teşekkür ediyorum. Daha nice etkinliklerimizde bir arada olabilmek dileğiyle, hepinize iyi seyirler diliyor, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.


Geleneksel düzenlemeli ve geleneksel düzenlemesiz olmak üzere iki dalda gerçekleşen yarışmanın sonunda; geleneksel düzenlemesiz dalda 85.33 puanla okulumuz Güzel Sanatlar Lisesi birinci oldu.

 

Yarışmaların ardından dereceye giren okullara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Aydın Kaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Candan, Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan, Halk Oyunları İl Temsilcisi Serkan Demirtaş ve İl hakem kurulu başkanı Gonca Beyaz tarafından verildi.

 

Okulumuz Pansiyonunda yatılı kalan öğrencilerimizden oluşan Halk Oyunları Ekibimizi, disiplinli ve özverili bir şekilde çalışarak bize bu sevinci yaşattıkları için tebrik eder bölge yarışmalarında başarılar dileriz.

 

 

16-02-201816-02-201816-02-201816-02-2018

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.02.2018 - Güncelleme: 01.04.2021 09:30 - Görüntülenme: 543
  Beğen | 0  kişi beğendi