KARAMAN / MERKEZ - Karaman Güzel Sanatlar Lisesi

ÖĞRETMENLER YARINLARIMIZDIR

Kutlama programı öncesinde Karaman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan öğretmen konulu resim ve afiş sergisi protokol üyeleri tarafından gezildi. Sergi sonrasında kutlama programına geçildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu'nun açış konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk'un kutlama mesajının okunmasından sonra programda genç öğretmenler adına konuşmayı Temizel - Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Ramazan Şimşek yaparken, emekli öğretmenler adına konuşmayı ise Şerife Bulut yaptı. Şerife Bulut, konuşmasında öğretmenlik mesleğinin önemine değinerek hayatındaki anılarını ve tecrübelerini davetlilerle paylaştı. Ayrıca programda, mesleğe yeni atanan aday öğretmenlerin yemin töreni yapılırken emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi Karaman Valisi Sayın Fahri Meral tarafından verildi.

Programın son bölümünde Karaman Güzel Sanatlar Lisesinin yetenekli öğrencileri birbirinden güzel türküleri icra ederek davetlilere müzik ziyafeti sunarken, İrem Tutku Demirtaş'ın söylemiş olduğu şarkı büyük alkış topladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğretmenlere ve öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüllerin verilmesiyle program sona erdi.

04-12-201804-12-201804-12-201804-12-201804-12-201804-12-2018

Yayın: 04.12.2018 - Güncelleme: 31.03.2021 11:06 - Görüntülenme: 567