ÜNİVERSİTE TANITIMI YAPILDI.

Milli Savunma Üniversitesi Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu Adem ÖZTÜRK öğrencilerimize Milli Savunma Üniversitesi ve Bando Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi verdi.

Adem ÖZTÜRK "Bando Meslek Yüksekokulunda Üflemeli, Vurmalı Çalgılar ve Çalgı Bakım Onarım önlisans programı uygulanmaktadır. Milli Savunma Üniversitesi Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu'nun amacı; Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet Yönetmeliğinde belirtilen ve asker kişilerde bulunması gereken niteliklere sahip, askeri sevk ve idare edebilme yeteneği kazanmış, fiziki yeteneğe sahip olmuş, dinlediği müziği anlayabilen, anladığı müziği enstrümanında yorumlayabilen, müzik kültürü gelişmiş ve icra ettiği enstrümanı ile gelecekte Türk Silahlı Kuvvetleri Bandolarında layıkıyla görev yapabilecek bando sınıfı astsubay yetiştirmektir." dedi.

16-02-201816-02-201816-02-201816-02-2018

Yayın: 16.02.2018 - Güncelleme: 31.03.2021 11:49 - Görüntülenme: 470