YİNE GURURLANDIK...BİR BİRİNCİLİK DAHA

21 Haziran Dünya Yoga Günü kutlamaları ve TC MEB ile Yoga Federasyonu "Sağlıklı Yaşam İçin Elele Temalı" Türkiye Liselerarası resim yarışması ödül töreni yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yoga Federasyonu işbirliğince düzenlenen "sağlıklı yaşam için elele" temalı liseler arası resim yarışmasında okulumuz 11.Sınıf  öğrencisi Esma AKGÖZ 1. olmuştur.

Yoga Federasyonu salonunda yapılan ödül töreninde öğrencimiz ödülünü Hindistan Büyükelçiliği temsilcisi Madhumita HAZARİKA' nın elinden almıştır. Törende öğrencimizi yarışmaya hazırlayan Görsel Sanatlar Öğretmeni Semiha ALTUNSOY ve Müdür Başyardımcımız Nazmi COŞKUN 'a plaketleri Federasyon Başkanı Muammer AYDOĞAN ve Madhumita HAZARİKA tarafından verilmiştir.

Güzel sanatlar Liseleri başta olmak üzere yoğun katılımın olduğu ulusal bir yarışmada , ipi göğüsleyen öğrenci ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

22-06-201822-06-201822-06-201822-06-2018

Yayın: 22.06.2018 - Güncelleme: 31.03.2021 11:19 - Görüntülenme: 464