Ock

Bakanlığımızın gönderdiği 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.Dönem sonu etkinlikleri kapsamında salı günü okulumuzda Yetenek Paylaşımı, Oyun Saati, Kermes ve Tecrübe Paylaşımı etkinlikleri yapıldı. Saat 10.00'da Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmenimiz Tuğba KARABACAK öncülüğünde öğretmen ve öğrencilerimize "canva" programı hakkında bilgi verildi. Matematik öğretmenimiz Melike DİLBEYEN öncülüğünde öğretmen ve öğrencilerimiz saat 11.00'da masa tenisi oynadılar. Öğretmenimiz Merve YILDIZ saat 13.00'da öğrencilerimizle kermes yaptı. Günün sonundda müdürümüz Serkan DEMİRTAŞ ile tecrübe paylaşımı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ock

Bakanlığımızın gönderdiği 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.Dönem sonu etkinlikleri kapsamında pazartesi günü okulumuzda Kitap Okuma, Yetenek Paylaşımı ve Oyun Saati etkinlikleri yapıldı. Saat 10.00'da Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Fatma Gürel ve Tamer LÖK öncülüğünde öğretmen ve öğrencilerimiz kütüphanede, atölyelerde ve öğretmenler odasında kitap okudular. Beden Eğitimi öğretmenimiz İbrahim KIYAK saat 11.00'da dağcılık, fotoğrafcılık ve off-road ile ilgili paylaşımda bulundu. Oyun Etkinliği kapsamında öğretmenimiz İbrahim KIYAK saat 14.00'da öğrencilerimizle parkur eğitimi yaptı.

Ock

Bakanlığımız tarafından okulumuza gönderilen önlükler öğretmenlerimiz tarafından cok beğenildi. Keyifle önlüklerini giyen öğretmenlerimiz mutluluklarını ve memnuniyetlerini idaremizle paylaştılar. Önlük inceliği düşünen bakanlığımıza çok teşekkür ederiz.

Eyl

Ahilik haftası kutlamaları kapsamında, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında resim bölümümüz çok güzel bir sergi hazırladı. Ayrıca akşam müzik bölümümüz müzik dinletisi gerçekleştirdi. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

8 Mart Kadınlar Günü sebebiyle GSL Ailesi'nin kadın öğretmenleri ve görevlileri bir araya geldi. Okul yönetimi tarafından okulda çalışan bayan öğretmenlere ve yardımcı personellere sürpriz yapılarak Gül hediye edildi ve pasta kesilerek ikram edildi.

Başta Okul müdürümüz Sayın Serkan DEMİRTAŞ olmak üzere tüm idarecilerimize bizlere böyle güzel bir kadınlar günü yaşattıkları için teşekkür ederiz. GSL Ailesinde olmak bir ayrıcalıktır.

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle GSL Ailesi olarak tüm öğretmenlerimiz ile kahvaltıda bir araya geldik. Çok keyifli ve samimi sohbetlerin yapıldığı bir kahvaltı gerçekleştirdik. Okul idaremizin takdim ettikleri hediyeler de öğretmenlerimiz tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

Başta Okul müdürümüz Sayın Serkan DEMİRTAŞ olmak üzere tüm idarecilerimize bizlere böyle güzel bir öğretmenler günü yaşattıkları için teşekkür ederiz. GSL Ailesinde olmak bir ayrıcalıktır.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı'nı okulumuz konser salonunda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Kutlama Programı öncesi öğretmenlerimiz çiçeklerini ve hediyelerini alarak okul idaremize sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Samimi ve keyifli dakikaların yaşandığı ziyaretin ardından programımıza geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programımız günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunması ile devam etti. Öğrencilerimizin öğretmenler için hazırlamış olduğu videonun izlenmesinin ardından müzik bölümü öğrencilerimizin hazırlamış olduğu müzik dinletisi ile kulaklarımızın pası silindi. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize okul müdürümüz tarafından teşekkür edilip hediye takdim edildi. Öğretmenler Günü pastamızın kesilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından programımız sona ermiştir.

Programın hazırlanmasında emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Akif ARSLAN ve Müzik öğretmenimiz Nilay UZUNLAR başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Kutlama programı öncesinde okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan öğretmen konulu resim sergisi protokol üyeleri tarafından gezildi. Protokol konuşmalarının ardından adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin töreni yapıldı. Vali Tuncay Akkoyun tarafından emekli öğretmenlere hizmet şeref ve teşekkür belgeleri verilmesinin ardından okulumuz öğrencileri tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ve sportif faaliyetlerde dereceye girenlere Vali Akkoyun ve il protokolü tarafından ödüllerin verilmesinin ardından program sona erdi. Kompozisyon yarışmasında 11 M sınıfı öğrencimiz Tuğba Bağdır il ikincisi olarak bizleri gururlandırmıştır.

Programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, teşekkürü bir borç biliriz.

Her sene olduğu gibi bu yıl da mezunlarımız üniversiteye yerleşme konusunda bizleri gururlandırdı. %90 yerleşme oranı ile bu yıl da haklı gurur ve sevinç yaşıyoruz. Bu gurur ve sevinci bizlere yaşatan mezunlarımıza okul hayatı boyunca emek veren öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin ailelerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz.