Cumhuriyetimizin 95. yılını coşkuyla kutladık. Müdür yardımcısı Özgür TUNÇALP´in günün anlamını belirten konuşması ile başlayan, şiir, dinleti ve belgesel görüntüleri ile devam eden programda, coşkulu ve duygusal anlar bir arada yaşandı.  Cumhuriyetimizi kazanmamız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, öğrencilerimizin teserlerinden  oluşan DARBEDEN DEMOKRASİYE 15 TEMMUZ konulu resim sergimizin açılışı 15 Temmuz Saat 21.00 de Hatuniye Medresesi'nde yapıldı.Sergimiz 17 Temmuz gününe kadar gezilebilecek.

Tem

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ''Direnişten Dirilişe 15 Temmuz'' konulu resim yarışması sonuçları açıklandı.

Haz

21 Haziran Dünya Yoga Günü kutlamaları ve TC MEB ile Yoga Federasyonu "Sağlıklı Yaşam İçin Elele Temalı" Türkiye Liselerarası resim yarışması ödül töreni yapıldı.

Haz

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Görsel Sanatlar ve Müzik bölümü 12.sınıf öğrencilerimizi mezun ettik.

Merkez Valisi Adnan Yılmaz, şair ve yazar Necip Fazıl Kısakürek'in ölümünün 35´inci yıl dönümünde "İdeal Gençlik ve Dava Taşı" konulu bir konferans verdi.

Haz

Okulumuz Etik Kulubünün hazırladığı Etik Haftası etkinlikleri kapsamında ,okulumuz konser salonunda program düzenlendi. Daha çok farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan program büyük beğeni topladı.Okul Müdürümüz Serkan DEMİRTAŞ; emeği geçenlere teşekkür ederek günün anısına öğretmen ve öğrencilere etik değerlerle ilgili kitap hediye etti.

Her yıl olduğu gibi ilk iftarımızı  okul idaresi,öğretmenlerimiz, personelimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte pansiyonumuzda yaptık. Okul Aile Birliği Başkanı Sefa Yeğin bu birliktelik için okul idaresine teşekkür etti.