Dünya Tüketici Hakları Günü vesilesi ile Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23'üncü ve 24'üncü Geleneksel Tüketici Ödülleri kapsamında; Liseler Arası Karikatür Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Nuri AFFAN, İl Birincisi olarak bizleri gururlandırmıştır. Karaman Ticaret İl Müdürü Sayın Adem ÖZCAN tarafından verilen ödül Okulumuz Müdürü Sayın Serkan DEMİRTAŞ'a takdim edilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını temenni ederiz.

Valimiz Sayın Mehmet Alpaslan IŞIK okulumuz 12. sınıf öğrencilerimiz tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle hazırlanan afiş sergimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Sergide yer alan resimler hakkında öğrencilerimizden bilgiler alan Sayın Valimiz, emeği geçen herkese teşekkür edip tebriklerini iletti. Sayın Valimize bu ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Sayın Ayhan TAŞ, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet ÇALIŞKAN ve İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Adnan KURŞUN eşlik ettiler.

Okul Müdürümüz Serkan Demirtaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında okulumuzda görev yapan bayanları tebrik ederek günün hatırasına bayan çalışanlara çiçek ve pasta takdiminde bulundu. Okulumuzda görev yapan bayan çalışanlarımız da Okul Müdürümüz Serkan Demirtaş'a bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür ettiler.

Eyl

Yeşilay ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile 10. kez düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yetenek yarışmasında okulumuz 10/G sınıfı öğrencilerinden Gökdeniz KAPLAN'ın resmi İl Birincisi seçilmiştir.Türkiye geneli düzenlenen yarışmada ilimizi temsil edecek olan öğrencimize başarılar dileriz.

5.Kariyer Günü etkinliklerimiz yoğun ilgi gördü.

Öğretmenler Günü'nü geniş bir katılım ve büyük bir coşkuyla kutladık.

Tam kadro yemekteyiz.

Eyl

2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ VE YERLEŞTİKLERİ BÖLÜMLER.